Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë
25. Shk
E Diel
26. Shk
E Hënë
27. Shk
E Martë
28. Shk
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.8
Božur

31.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.02 21:20, Beograd
26.02 08:50, Budva
BZP
6.8
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
LES
6
Lens Doo

33.00€

DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.02 22:00, Beograd
26.02 08:15, Budva
LES
6
Numri i sediljeve të lira është 1
1
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
4
Lasta

32.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.02 23:00, Beograd
26.02 10:00, Budva
LAB
4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete