Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

19. Shk
E Hënë
20. Shk
E Martë
21. Shk
E Mërkurë
22. Shk
E Enjte
23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
Transfer

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.02 18:00, Kotor
21.02 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete