Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

17. Pri
E Mërkurë
18. Pri
E Enjte
19. Pri
E Premte
20. Pri
E Shtunë
21. Pri
E Diel
22. Pri
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 14:40, Kotor
19.04 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 9
9
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
Transfer

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 18:00, Kotor
19.04 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete