Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

27. Shk
E Martë
28. Shk
E Mërkurë
29. Shk
E Enjte
01. Mar
E Premte
02. Mar
E Shtunë
03. Mar
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.8
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 08:30, Kotor
29.02 10:45, Dubrovnik
BZP
6.8
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 10:10, Kotor
29.02 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 9
9
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 14:40, Kotor
29.02 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
Transfer

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 18:00, Kotor
29.02 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete