Autobusi nga PODGORICA për në KRUSHEVAC kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BERANE, KRALJEVO, NOVI PAZAR, RAŠKA, ROŽAJE (në varësi të itenerarit të linjës).

Distanca e rrugës është rreth 392 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 08 orë dhe 30 minuta.
Për shkak se autobusi kanon nëpër pikat e kalimit kufitar midis shteteve, ekziston mundësia, që gjatë sezonit turistik, të qëndrohet për një kohë të gjatë në rradhë në këto pika. Duhet që të keni pa tjetër me vete dokumentat personale të identifikimit. Fatorinot e Autobusit do të bëjnë listën e emrave të udhëtarëve para kalimit të kufirit. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Autobusët janë kryesisht të klasës së lartë turistike, me ajër të kondicionuar, frenim ABS, sedilje të rehatëshme për udhëtarët etj.

Për itenerarin nga PODGORICA për në KRUSHEVAC ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në KRUSHEVAC janë:KANIS.

Podgorica

Kruševac