Autobusi nga PODGORICA për në PLEVLE kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet DANILOVGRAD, NIKŠIĆ, ŽABLJAK (në varësi të itenerarit të linjës).

Distanca e rrugës është rreth 186 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 03 orë dhe 48 minuta.
Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.

Për itenerarin nga PODGORICA për në PLEVLE ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në PLEVLE janë:Stanišić DOO Nikšić, Vot turist, RADULOVIĆ PREVOZ, Pljevlja ekspres.

Podgorica

Plevla