Autobusi nga PODGORICA për në HERCEG NOVI kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BUDVA, CETINJE, KOTOR, PETROVAC, SUTOMORE, TIVAT (në varësi të itenerarit të linjës).

Distanca e rrugës është rreth 128 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 03 orë dhe 03 minuta.
Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.

Për itenerarin nga PODGORICA për në HERCEG NOVI ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në HERCEG NOVI janë:Lukana, BOŽUR, AUTOPREVOZ ZATON, Ellit express, 4 decembar, ROYAL TRAVEL, Ozlem, Adriatic Travel, JADRAN LINE, ALO EXPRESS, Euro line travel, Glunex, Jadran ekspres Subotica, Krivokapić turs, Lens Beograd, KANIS, Vujović VR, BJELOPAVLIA TRANS, BLUE LINE, Jadran ekspres Kotor, Striković, DANGRAD PREVOZ , Simon Voyages, PAVIĆEVIĆ TOURS, Drum, Express tours, TRANS JUG Obrenovac, Rule turs d.o.o. - Skoplje, DAN TOURS PEROVIĆ, GARDAŠEVIĆ.

Podgorica

Herceg Novi