Autobusi nga PODGORICA për në TIVAT kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BUDVA, CETINJE, KOTOR, PETROVAC, SUTOMORE (në varësi të itenerarit të linjës).

Distanca e rrugës është rreth 92 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 02 orë.
Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.

Për itenerarin nga PODGORICA për në TIVAT ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në TIVAT janë:Lukana, BOŽUR, AUTOPREVOZ ZATON, Ellit express, 4 decembar, ROYAL TRAVEL, Vot turist, Ozlem, Adriatic Travel, JADRAN LINE, ALO EXPRESS, Euro line travel, Globtour Međugorje, Glunex, Jadran ekspres Subotica, Krivokapić turs, Lens Beograd, KANIS, BLUE LINE, Jadran ekspres Kotor, Striković, Drum, Express tours, TRANS JUG Obrenovac, Rule turs d.o.o. - Skoplje, GARDAŠEVIĆ.

Podgorica

Tivat