Autobusi nga PODGORICA për në CETINJE nuk kalon nëpër qytete të tjerë ose qendra të mëdha banimi. 

Distanca e rrugës është rreth 36 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 43 minuta.
Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.

Për itenerarin nga PODGORICA për në CETINJE ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në CETINJE janë:Lukana, AUTOPREVOZ ZATON, BOŽUR, Ellit express, 4 decembar, ROYAL TRAVEL, Vot turist, Ozlem, Adriatic Travel, Lasta Montenegro, JADRAN LINE, ALO EXPRESS, Euro line travel, Globtour Međugorje, Glunex, Krivokapić turs, Glušica, Vujović VR, BJELOPAVLIA TRANS, Nikšić prevoz, AS Nikčević, Jadran ekspres Kotor, Striković, DANGRAD PREVOZ , PAVIĆEVIĆ TOURS, Drum, Express tours, TRANS JUG Obrenovac, PAPOVIĆ, GARDAŠEVIĆ.

Podgorica

Çetina