Autobusi nga PODGORICA për në DANILOVGRAD nuk kalon nëpër qytete të tjerë ose qendra të mëdha banimi. 

Distanca e rrugës është rreth 23 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 52 minuta.
Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.

Për itenerarin nga PODGORICA për në DANILOVGRAD ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në DANILOVGRAD janë:BOŽUR, 4 decembar, Stanišić DOO Nikšić, Šober prevoz, Šipčić, 18 oktobar, ALO EXPRESS, Glunex, Glušica, Nikšić prevoz, AS Nikčević, Striković, DANGRAD PREVOZ , PAVIĆEVIĆ TOURS, Borovnik, Sons Sarajevo, Bus Šped, PAPOVIĆ, DAN TOURS PEROVIĆ, GARDAŠEVIĆ.

Podgorica

Danilovgradi