Автобуски линии и возен ред Tirana - Kotor

21. Apr
Sunday
22. Apr
Monday
23. Apr
Tuesday
24. Apr
Wednesday
25. Apr
Thursday
26. Apr
Friday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.04 10:15, Tirana
23.04 18:00, Kotor
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete