Автобуски линии и возен ред Tirana - Kotor

27. Nov
Monday
28. Nov
Tuesday
29. Nov
Wednesday
30. Nov
Thursday
01. Dec
Friday
02. Dec
Saturday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
6.4
Old Town Travel

27.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 08:00, Tirana
29.11 14:00, Kotor
OTT
6.4
Број на достапни седишта e 22
22
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor

27.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 10:15, Tirana
29.11 18:00, Kotor
JEK
5.4
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete