Автобуски линии и возен ред Tirana - Kotor

21. May
Tuesday
22. May
Wednesday
23. May
Thursday
24. May
Friday
25. May
Saturday
26. May
Sunday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
6.4
Old Town Travel

27.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 08:00, Tirana
23.05 14:00, Kotor
OTT
6.4
Број на достапни седишта e 11
11
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 10:15, Tirana
23.05 18:00, Kotor
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete