Автобуски линии и возен ред Sarajevo - Beograd

21. Apr
Sunday
22. Apr
Monday
23. Apr
Tuesday
24. Apr
Wednesday
25. Apr
Thursday
26. Apr
Friday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
DUG
6
Duga

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.04 12:30, Sarajevo
23.04 20:00, Beograd
DUG
6
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

27.50€

Склучена продажба
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.04 21:00, Sarajevo
24.04 06:15, Beograd
GLM
8.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete