Автобуски линии и возен ред Beograd - Sofija

17. Apr
Wednesday
18. Apr
Thursday
19. Apr
Friday
20. Apr
Saturday
21. Apr
Sunday
22. Apr
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 14:30, Beograd
19.04 22:00, Sofija
TJO
10
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete