Автобуски линии и возен ред Beograd - Sofija

01. Mar
Friday
02. Mar
Saturday
03. Mar
Sunday
04. Mar
Monday
05. Mar
Tuesday
06. Mar
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 14:30, Beograd
03.03 22:00, Sofija
TJO
10
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete