Автобуски линии и возен ред Beograd - Sofija

25. Feb
Sunday
26. Feb
Monday
27. Feb
Tuesday
28. Feb
Wednesday
29. Feb
Thursday
01. Mar
Friday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.02 14:30, Beograd
27.02 22:00, Sofija
TJO
10
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete