Автобуски линии и возен ред Beograd - Herceg Novi

29. Nov
Wednesday
30. Nov
Thursday
01. Dec
Friday
02. Dec
Saturday
03. Dec
Sunday
04. Dec
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 6.

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
14h:10m

07:40

Herceg Novi
BAN
8
Banbus Doo

24.00€

DEPARTURE

14h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 17:30, Beograd
02.12 07:40, Herceg Novi
BAN
8
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
13h:00m

08:00

Herceg Novi
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

31.00€

DEPARTURE

13h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 19:00, Beograd
02.12 08:00, Herceg Novi
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
12h:00m

08:00

Herceg Novi
BLI
9
Blue Line

35.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

12h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 20:00, Beograd
02.12 08:00, Herceg Novi
BLI
9
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
13h:10m

10:30

Herceg Novi
BZP
6.8
Božur

33.00€

DEPARTURE

13h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 21:20, Beograd
02.12 10:30, Herceg Novi
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
12h:35m

10:35

Herceg Novi
LES
6
Lens Doo

35.00€

DEPARTURE

12h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 22:00, Beograd
02.12 10:35, Herceg Novi
LES
6
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
12h:30m

11:30

Herceg Novi
LAB
4
Lasta

34.00€

DEPARTURE

12h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 23:00, Beograd
02.12 11:30, Herceg Novi
LAB
4
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete