Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

26. May
Sunday
27. May
Monday
28. May
Tuesday
29. May
Wednesday
30. May
Thursday
31. May
Friday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 6.

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BZP
6.8
Božur

27.00€

DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 17:30, Beograd
29.05 05:40, Budva
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 19:00, Beograd
29.05 06:45, Budva
TJO
10
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

35.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 20:00, Beograd
29.05 06:00, Budva
LES
6
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

35.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 21:20, Beograd
29.05 08:50, Budva
JES
6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

35.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 22:00, Beograd
29.05 08:15, Budva
BLI
9
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
8
Royal Travel

33.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 23:00, Beograd
29.05 10:00, Budva
RTC
8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete