Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

23. Feb
Friday
24. Feb
Saturday
25. Feb
Sunday
26. Feb
Monday
27. Feb
Tuesday
28. Feb
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 3.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.8
Božur

31.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.02 21:20, Beograd
26.02 08:50, Budva
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
LES
6
Lens Doo

33.00€

DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.02 22:00, Beograd
26.02 08:15, Budva
LES
6
Број на достапни седишта e 1
1
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
4
Lasta

32.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.02 23:00, Beograd
26.02 10:00, Budva
LAB
4
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete