Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

17. Apr
Wednesday
18. Apr
Thursday
19. Apr
Friday
20. Apr
Saturday
21. Apr
Sunday
22. Apr
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 4.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.8
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 08:30, Kotor
19.04 10:45, Dubrovnik
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 10:10, Kotor
19.04 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 8
8
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 14:40, Kotor
19.04 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 9
9
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
преседнување

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 18:00, Kotor
19.04 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete