Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

01. Mar
Friday
02. Mar
Saturday
03. Mar
Sunday
04. Mar
Monday
05. Mar
Tuesday
06. Mar
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 3.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.8
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 08:30, Kotor
03.03 10:45, Dubrovnik
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 10:10, Kotor
03.03 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 8
8
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 14:40, Kotor
03.03 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete