Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

11. Apr
Thursday
12. Apr
Friday
13. Apr
Saturday
14. Apr
Sunday
15. Apr
Monday
16. Apr
Tuesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 3.

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 10:10, Kotor
13.04 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 14:40, Kotor
13.04 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 9
9
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
преседнување

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 18:00, Kotor
13.04 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete