Автобуски линии и возен ред Podgorica - Sarajevo

27. May
Monday
28. May
Tuesday
29. May
Wednesday
30. May
Thursday
31. May
Friday
01. Jun
Saturday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

13:35

Podgorica
 station icon
 station icon
6h:25m

20:00

Sarajevo
GLU
8
Glušica

20.00€

DEPARTURE

6h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 13:35, Podgorica
29.05 20:00, Sarajevo
GLU
8
Број на достапни седишта e 9
9
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

23:40

Podgorica
 station icon
 station icon
6h:20m

06:00

Sarajevo
BZP
6.8
Božur

24.00€

DEPARTURE

6h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 23:40, Podgorica
30.05 06:00, Sarajevo
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 31
31
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

0% Complete