Автобуски линии и возен ред Podgorica - Ulcinj

29. Nov
Wednesday
30. Nov
Thursday
01. Dec
Friday
02. Dec
Saturday
03. Dec
Sunday
04. Dec
Monday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 6.

11:45

Podgorica
 station icon
 station icon
3h:15m

15:00

Ulcinj
NIP
10
Nikšić Prevoz

11.00€

DEPARTURE

3h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 11:45, Podgorica
01.12 15:00, Ulcinj
NIP
10
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

14:13

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:42m

15:55

Ulcinj
EXT
10
Express Tours

6.50€

DEPARTURE

1h:42m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 14:13, Podgorica
01.12 15:55, Ulcinj
EXT
10
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

15:15

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:45m

17:00

Ulcinj
ZEJ
6.4
Zejdin

7.00€

DEPARTURE

1h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 15:15, Podgorica
01.12 17:00, Ulcinj
ZEJ
6.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

16:01

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:29m

17:30

Ulcinj
OZL
6.8
Ozlem

7.00€

DEPARTURE

1h:29m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 16:01, Podgorica
01.12 17:30, Ulcinj
OZL
6.8
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

17:28

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:46m

19:14

Ulcinj
MST
10
Ms Tours

7.00€

DEPARTURE

1h:46m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 17:28, Podgorica
01.12 19:14, Ulcinj
MST
10
Број на достапни седишта e 28
28
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

19:50

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:35m

21:25

Ulcinj
ZEJ
6.4
Zejdin

7.00€

DEPARTURE

1h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 19:50, Podgorica
01.12 21:25, Ulcinj
ZEJ
6.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete