Автобуски линии и возен ред Podgorica - Kotor

21. May
Tuesday
22. May
Wednesday
23. May
Thursday
24. May
Friday
25. May
Saturday
26. May
Sunday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 6.

17:14

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:21m

19:35

Kotor
ADT
7
Adriatic Travel

7.00€

DEPARTURE

2h:21m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 17:14, Podgorica
23.05 19:35, Kotor
ADT
7
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

17:44

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:16m

20:00

Kotor
AUZ
5.6
Autoprevoz Zaton

8.50€

DEPARTURE

2h:16m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 17:44, Podgorica
23.05 20:00, Kotor
AUZ
5.6
Број на достапни седишта e 11
11
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

17:54

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:55m

19:49

Kotor
TOU
8
Touring Doo Kotor

7.50€

Склучена продажба
DEPARTURE

1h:55m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 17:54, Podgorica
23.05 19:49, Kotor
TOU
8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:20

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:56m

20:16

Kotor
4DE
6.4
4 Decembar

6.50€

DEPARTURE

1h:56m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 18:20, Podgorica
23.05 20:16, Kotor
4DE
6.4
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:30

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:15m

20:45

Kotor
DRU
8
Doo Drum Pg

8.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 18:30, Podgorica
23.05 20:45, Kotor
DRU
8
Број на достапни седишта e 11
11
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

20:20

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:03m

22:23

Kotor
TOU
8
Touring Doo Kotor

7.50€

DEPARTURE

2h:03m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 20:20, Podgorica
23.05 22:23, Kotor
TOU
8
Број на достапни седишта e 1
1
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete