Автобуски линии и возен ред Podgorica - Tivat

26. May
Sunday
27. May
Monday
28. May
Tuesday
29. May
Wednesday
30. May
Thursday
31. May
Friday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 5.

17:14

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:01m

19:15

Tivat
ADT
7
Adriatic Travel

7.00€

DEPARTURE

2h:01m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 17:14, Podgorica
28.05 19:15, Tivat
ADT
7
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

17:54

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:16m

20:10

Tivat
TOU
8
Touring Doo Kotor

7.50€

DEPARTURE

2h:16m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 17:54, Podgorica
28.05 20:10, Tivat
TOU
8
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:20

Podgorica
 station icon
 station icon
1h:44m

20:04

Tivat
4DE
6.4
4 Decembar

6.50€

DEPARTURE

1h:44m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 18:20, Podgorica
28.05 20:04, Tivat
4DE
6.4
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:30

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:00m

20:30

Tivat
DRU
8
Doo Drum Pg

7.00€

DEPARTURE

2h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 18:30, Podgorica
28.05 20:30, Tivat
DRU
8
Број на достапни седишта e 11
11
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

19:45

Podgorica
 station icon
 station icon
2h:04m

21:49

Tivat
EXT
10
Express Tours

7.40€

DEPARTURE

2h:04m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 19:45, Podgorica
28.05 21:49, Tivat
EXT
10
Број на достапни седишта e 7
7
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete