Услуги на автобуски станици

Тоалет
Гардероба
Кафе
Ресторан
Wi-Fi
Паркинг
Такси станица
банкомат
Пристап за количка

Детали

Во моментов немаме податоци за автобуската станица.
коментари

За оваа станица нема коментар