Alexa Certify

Услови Кориштења

1. СПЕЦИФИЧНИ УСЛОВИ КУПОВИНЕ АУТОБУСКИХ КАРАТА
 
Путници су дужни да у тренутку уласка у аутобус обезбеде следеће
 • да благовремено дођу на полазну станицу и купе пролазницу за перон (перонска карта) уколико то полазна станица захтева.
 • да са собом понесу штампану копију онлине карте за превоз (онлине карту путници добијају путем емаил-а након успешно обављене трансакције) и покажу је возном особљу
 • идентификациони документ (личну карту, пасош, возачку дозволу, студентски индекс или сличан документ)
 • документ којим се потврђује одабрани попуст (индекс за студенте, чек од пензије за пензионере, здравствена књижица или сл. за децу)
 • све издате карте на одређено име и презиме нису преносиве на друго име или презиме
 
BusTicket4.me није одговоран за:
 • Кашњење аутобуса у поласку / доласку
 • Непристојност и немарност особља аутобуског превозника
 • Распоред седишта у аутобусу није у складу са очекивањем путника
 • Отказивање поласка у случају више силе
 • Безбедност пртљага путника
 • Измену броја седишта у посљедњем тренутку због боље комоције за мајке са дјецом, инвалиде или старије особе
 • Чекање аутобуса на погрешном стајалишту (молимо Вас да путем нашег портала проверите адресу, то јест географску локацију где год постоји, полазног стајалишта)
 • Аутобуски превозник промени место укрцавања путника и/или превезе путнике до места укрцавања помоћним возилом.
 • Било какве додатне трошкове произашле из општих услова пословања превозника као што су: наплата пртљага, превоз кућних љубимаца, путно осигурање и др.
 
Отказивање карте
 • Није могуће отказати купљену карту у периоду мањем од 24х прије поласка аутобуса.
 • БусТицкет4.ме ће наплатити свако отказивање купљене карте у износу од 10% на рачун трошкова обраде карте
 • Путник нема право на повраћај новца за додатне услуге (станичну и перонску карту) наплаћене уз цену карте која се отказује.
 
Отказивање купљене карте више од 24х пре поласка аутобуса
 • Отказивање карте може бити извршено слањем обавјештења на емаил support@busticket4.me
 • Сви регистровани корисници карту могу отказати користећи функције доступне након пријављивања на контролни панел (у горњем десном углу постоји линк за пријављивање)
 
Отказивање поласка
 
У случају отказивања поласка од стране превозника из било којег разлога стичете право да купљену карту откажете на начин који је описан у претходном пасусу. БусТицкет4.ме ће након провере података код превозника, а максимално 2 дана након исказаног захтева, рефундирати 100% од вредности купљене карте.
 
ТРАНСФЕРИ
 
 Трансфери - ауто
Трансфер подразумева превоз возилом (маx 3 путника) са возачем на било коју адресу у земљи или региону. Путник сам бира адресу поласка, доласка као и жељену сатницу.
 
 Путници и пртљаг
Сваки тип возила има назначен максимални број путника и дефинисан капацитет пртљажника. Дечја седишта су доступна – на захтев.
 
 Цене трансфера
Приказане цене су фиксне и односе се на цело возило. Не зависе од броја путника, датума путовања или адресе.
 
 Резервација трансфера
Уколико желите да резервишете трансфер морате навести тачну адресу поласка, датум, број лета (уколико долазите авионом), Ваш број телефона.  
Резервација трансфера без навединих података је могућа али може изазвати значајно увећање цене трансфера у случају било које измене или одлагања.
 • Сат времена чекања – 5 €
 • Нетачне информације везане за адресу поласка и/или доласка које узрокују кашњење трансфера -5 €
 • Трансфер није могуће резерисати у периоду краћем од 48ч пре поласка.
 • Резервисан и уплаћен трансфер није могуће отказати 24ч пре поласка.
 
Отказивање
Уколико резервишете трансфер директно на порталу BusTicket4.me отказивање ће бити 10% од укупне цене.
 
Како уочити возача
Возач ће Вас чекати у заказано вријеме на заказаној адреси и имаће таблу за дочек гостију са Вашим именом. Возач је дужан да вас чека највише 30 минута од заказаног времена. У случају потребе позваће Вас или вам послати поруку. Ви ћете такође имати његов број телефона.
 
Групни трансфери
Групни трансфер подразумијева превоз возилом са возачем на било коју адресу у земљи или региону за организоване групе веће од 5 особа. Путници сами бирају адресу поласка, доласка као и жељену сатницу.
Групни трансфери се раде на упит. Потребно је да Ваш захтев са детаљима трансфера пошаљете на маил: support@busticket4.me
 
Резервација и плаћање групних трансфера
Да би резервација била валидна потребно је уплатити целокупан износ.
 
 У случају отказивања групног трансфера примењују се следећа правила:
 • За отказивање до 10 дана прије поласка - 90% рефундација
 • За отказивање до 5 дана прије полака – задржавамо 50 % од укупног износа
 • За отказивање до 3 дана прије поласка – задржавамо 80% од укупног износа
 • За отказивање у периоду краћем од 3 дана – задржавамо целокупни износ (100%)
 
2. СИГУРНОСТ ПЛАЋАЊА ПЛАТНИМ КАРТИЦАМА
 
Тајност Ваших података је заштићена и осигурана употребом SSL енкрипције. Странице за наплату путем интернета осигуране су кориштењем Secure Socket Layer (SSL) протокола са 128-битном енкрипцијом података. SSL енкрипција је поступак шифрирања података ради спријечавања неовлашћеног приступа приликом њјиховог преноса. Тиме је омогућен сигуран пренос информација и онемогућен недозвољен приступ подацима приликом комуникације између корисниковог рачунала и WebPay сервиса и обратно. WebPay сервис и финансијске установе размјењују податке употребом виртуалне приватне мреже (VPN), која је заштићена од неауторизованог приступа. Webteh Payment Gateway, који користимо,  је сертификован премаPCI DSS Level 1 сигурносном стандарду прописаном Visa i MasterCard правилима. BusTicket4.me не похрањује бројеве кредитних картица у своју базу података и бројеви нису доступни неовлашћеним особама. 
 
3. ИЗЈАВА О ПРИВАТНОСТИ
 
Обавезујемо се да ћемо пружати заштиту личним подацима купаца, на начин да прикупљамо само нужне, основне податке о купцима / корисницима који су нужни за испуњење наших обвеза; информишемо купце о начину коришћења прикупљених података, редовно дајемо купцима могућност избора о употреби њихових података, укључујући могућност одлуке желе ли или не да се њихово име уклони с листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви наши запослени и пословни партнери одговорни су за поштовање начела заштите приватности.
 
4. OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA PORTALA BUSTICKET4.ME
 
Web lokacija www.busticket4.me (Портал) обављена је и управљана од стране компаније Цассиопеиа д.о.о. (Компанија) из Подгорице, Црна Гора, која послује у складу са законима државе Црне Горе. Када приступате Порталу, претражујете га или користите на било који начин, прихватате без ограничења правила и услове прописане у овом тексту. Када приступате било којем под-Порталу (било да припада Компанији или не) путем овог Портала, тада такав под-Портал може имати своја правила и услове коришћења, која су специфична за њега.
Ова правила и услови коришћења Портала и сви други додатни услови постављени на Порталу, заједно представљају комплетан Уговор између Компаније и Вас приликом Вашег коришћења Портала.
 
5. ПОРТАЛ И ЊЕГОВ САДРЖАЈ
 
 • Овај Портал намењен је само за лично коришћење. Забрањено је дистрибуирати, размјењивати, мијењати, продавати или преносити било шта што копирате са овог Портала, укључујући али неограничавајући се само на текст, слике, аудио и видео записе, за било какве пословне, комерцијалне или јавне сврхе.
 • Док год се придржавате ових правила и услова коришћења Портала, Компанија Вам дозвољава не-ексклузивно, не-преносиво, лимитирано право да приступите Порталу, прегледате и користите исти. Прихватате услов да не ометате или покушате да ометате функционисање Портала на било који начин.
 • Приступ одређеним дијеловима Портала може бити доступан једино регистрованим корисницима. Да бисте постали регистровани корисник, може бити захтевано од Вас да одговорите на одређена питања или упишете одређене детаље о Вама. Одговори на та питања или потребни детаљи могу бити обавезујући и/или опциони. Ви гарантујете да су све информације које сте дали нама, о себи или другима, истините и тачне.
 
ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ПОРТАЛЕ
 
Овај Портал може садржати линкове на друге wеб локације којима управљају треће стране у односту на Компанију. Компанија не контролише те wеб локације и није одговорна за њихов садржај. Укључивањем хиперлинкова на такве wеб локације не подразумијева било какво одобравање садржаја на тим wеб локацијама или удруживање са њиховим власницима. Уколико се одлучите да посетите било који од таквих wеб локација линкованих на овом Порталу, то радите у потпуности на свој ризик.
 
ВЛАСНИШТВО
 • Сви материјали на овом Порталу, укључујући али неограничавајући се само на текст, слике, аудио и видео запис, софтвере, иконице и сличан садржај (Садржај), заштићен је са правима обезбијеђеним под међународним конвенцијама и законима о интелектуалној својини. Забрањено је користити Садржај у било које сврхе осим оне које су овдје наведене.
 • Слажете се да пратите сва упутства која се налазе на Порталу лимитирајући начин на који можете да користите Садржај.
 • На Порталу постоји одређен број компанијских логоа, услужних и робних марки било да су у власништву/коришћењу Компаније или трећих страна. Њиховим приказивањем на Порталу, Компанија Вам не издаје било какву лиценцу да их користите. Било какво коришћење Садржаја може условити кршење закона о заштити интелектуалне својине, заштити робних марки, заштити приватности и грађанских и кривичних закона.
 • Можете преузети копију/копије Садржаја једино за Ваше лично коришћење

Последњи пут ажурирано 24.02.2023 14:25:16