Alexa Certify

BLOG

Rezervacija mesta za povratak

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/rezervacija-mesta-za-povratak-70381-750x250.jpg

Rezervacija mesta za povratak

BusTicket4.me , 2 Komentara Sep 19, 2016

Naravno da ću kupiti povratnu kartu a ne kartu u jednom pravcu jer dobijam popust od 20% i više. Naravno da volim da mi povratna karta bude sa otvorenim datumom povratka jer sam fleksibilan, ne moram da se uklapam u datum povratka koji sam inicijalno odredio prilikom kupovine povratne karte. Pogotovo ako planiram neki duži boravak na moru, kod prijatelja i rođaka, poslovno i sl. ne moram znati tačno kada ću se vratiti.

Zato koristim BusTicket4.me! Rezervišem mesto za povratak za postojeću povratnu kartu.

Ako posedujete kartu sa otvorenim datumom povratka prevoznik ne zna kada ćete se vratiti da bi Vam obezbedio sigurno mesto u autobusu. Zato Vam prodavci karte naznače da morate da "overite" povratnu kartu minimum 24h pre povratka na destinacionoj autobuskoj stanici ili kod prevoznika. Ova "overa" predstavlja rezervaciju mesta za povratak i važi isključivo uz validnu povratnu kartu. Da biste izvršili overu povratne karte do sada ste morali otići do autobuske stanice, pokazati povratnu kartu i platiti uslugu overe karte stanici. Otići do autobuske stanice često nije jednostavno, nije ona u blizini mjesta gde ste odseli, a svakako je veoma bolno napustiti plažu da bi se odradila overa.

Zato je BusTicket4.me omogućio overu povratne karte online!

Posjetite portal BusTicket4.me, odete na sekciju "Overa povratne karte" (vidljivo na naslovnoj strani), unesite početni i krajnji grad Vašeg putovanja, datum povratka i prevoznika čiju kartu posjedujete (ne mora biti kupljena preko našeg portala). Iz ponuđenih polazaka izaberite onaj koji Vam najviše odgovara. Klikom na dugme “Rezerviši” birate željenu autobusku liniju. Popunite obavezna polja o naručiocu i putnicima, izvršite plaćanje i uživajte u svojoj vožnji.

Prevoznik automatski dobija informaciju o rezervaciji na osnovu čega će Vam obezbediti mesto u autobusu. Takođe, kao i za karte kupljene preko portala, do vremena polaska naš server još dva puta obavesti prevoznika o vašoj rezervaciji tako da je praktično nemoguće da ostanete bez mesta u autobusu.

BusTicket4.me Vam želi srećan put.

Komentari

Jovana

14.02.2017

Uvek me mrzelo da idem na stanicu i overavam povratnu kartu dan ranije kako bih ugrabila mesto. Bravo!

LekaD.

06.10.2016

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA