Alexa Certify

BLOG

LAKE FEST VAS OČEKUJE

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/lake-fest-vas-ocekuje-110034-750x250.jpg

LAKE FEST VAS OČEKUJE

Turističke destinacije , 2 Komentara Jul 18, 2018

Osmo izdanje nikšikog Lake festa će se održati od 09. do 11. avgusta na Krupačkom jezeru, a među izvođačima su Orthodox Celts, Zoster, Perper, Ritam Nereda, Atomsko Skloniste, Van Gog, Goblini, Rage Against the Machine tribute, Vlatko Stefanovski trio, Marcelo, The Prodigy tribute i drugi...

Organizacija  Lake festa  ističe se po značaju koji je festival do sada imao, po broj posjetilaca, atmosferi, bezbjednosti a čiji ciljevi su promocija urbane kulture, muzike, performansa, zdravog duha, ali i promocija turizma i značaja turizma i ekologije.

Dovođenjem popularnih muzičara, umjetnika, književnika, slikara i sl. Afirmišu kulturu u najširem smislu i oživljavaju kreativni duh mnogih mladih ljudi u Crnoj Gori. Naravno, festival privlači mnogo posjetilaca i van Crne Gore pa je cilj na pravi način pružiti informaciju i o turističkoj ponudi grada Nikšića i Crne Gore uopšte.

Za nastupe pored jezera Krupac cijena karte ostaće ista kao i prethodnih godina – trodnevna karta koštaće 25 eura, a jednodnevna deset eura.

Kamp je i ove godine besplatan.

Za Vas, ove tri magične noći, nastupiće:

Koristite usluge BusTicket4.me i ne propustite Lake Fest
 

Polasci za Nikšić
PODGORICA - NIKŠIĆ
TREBINJE - NIKŠIĆ 
ŽABLJAK - NIKŠIĆ 
HERCEG NOVI - NIKŠIĆ 
NOVI SAD - NIKŠIĆ
BEOGRAD - NIKŠIĆ 
BUDVA - NIKŠIĆ 
KOTOR - NIKŠIĆ

 

Komentari

Mina18

26.07.2018

Lorimer

18.07.2018

Poslije Celtsa, Perper...zašto!?

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA