Alexa Certify

BLOG

DOČEK 2019 - SARAJEVO

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/docek-2019-sarajevo-110715-750x250.png

DOČEK 2019 - SARAJEVO

Turističke destinacije , 0 Komentara Feb 11, 2019

Čaj, ćevapi, slatko tradicionalno piće salep, tufahije u nekom od lokalin restorana i obavezna turska kafa, ili vožnja žičarom i obilazak Sarajeva iz malo drugačijeg ugla, a zatim šetnja Baščaršijom su samo neke od stvari koje jednostavno morate uraditi kad se nađete u Sarajevu.

Oni koji odluče da posjete Sarajevo nešto ranije, moćiće 15.decembra da uživaju u muzici grupe Crvena Jabuka.

Ako ste ljubitelji planine, i nađete se na Jahorini 29. decembra bićete u prilici da uživate u predivnim zvucima naše velike balkanske zvijezde Lepe Brene. 
U večernjim satima 30. decembra budite ispred sarajevske Katedrale, gdje ćete osjetiti magiju Sarajeva uz omladisnki orkestar MuzikArt koji će izvesti najpoznatije klasične kompozicije i evergreen pjesme.
 
Spektakularni novogodišnji program počinje 31.decembra od 21h ispred Vječne vatre, a novogodišnju noć obilježiće jedna od najvećih zvijezda sa ovih prostora Hari Mata Hari. Takođe će biti upriličen i bogat zabavni program u ugostiteljskim objektima širom grada.

Prve večeri 2019.godine ispred Vječne vatre posjetioce će zabavljati Branko Đurić Đuro sa kultnim pop-rok bendom Bombaj štampa.

BusTicket4.me je tu da Vam ponudi najbolje polaske za Sarajevo:

POLASCI ZA SARAJEVO
PODGORICA - SARAJEVO 
BANJA LUKA - SARAJEVO 
ZAGREB - SARAJEVO 
BEOGRAD - SARAJEVO 
BEČ - SARAJEVO 
DUBROVNIK - SARAJEVO 
MOSTAR - DUBROVNIK 

BusTicket4.me uvijek sa Vama!

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA