Autobus od STARA PAZOVA do BEČEJ prolazi između ostalog i kroz gradove INĐIJA, NOVI SAD (zavisno od rute linije).Prvi autobus kreće u 05:54, dok posljednji polazak možete uhvatiti u 16:24. Dužina puta je oko 96 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 02 sata i 08 min.
Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika. Na linijama saobraćaju autobusi visoke i srednje turističke klase dok na kraćim relacijama neki prevoznici organizuju putovanje turističkim kombijima ili malim autobusima.
Red vožnje STARA PAZOVA - BEČEJ postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Stara Pazova

Bečej

Bečej, grad koji broji skoro 250 000 stanovnika se nalazi u  pokrajini republike Srbije, Vojvodini. Smješten je između Novog Sada i Subotice, na raskršću željezničkih i drumskih puteva. Bečej je važan ekinomski centar. Veliko naselje na desnoj obali Tise, panonski grad, društveno i kulturno središte Vojvodine.

Grad Bečej je star više od 900 godina. Na teritoriji današnjeg grada i njegovoj okolini život odvijao kroz gotovo sve kulture. U gradu se mogu vidjeti brojni kulturno istorijski spomenici, monumentalne crkve, narodna biblioteka, gradski muzej.

 U opštini je dobro razvijena poljoprivreda zahvaljujući tipično ravničarskim bogastvima.