Autobus od OSNABRUK do PODGORICA ne prolazi kroz druge gradove ili veća značajna mjesta. Na ovoj relaciji postoji samo jedan polazak. Dužina puta je oko 2440 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 01 dan10 sati i 00 min. S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prijelaza moguća su i duža zadržavanja u tijeku turističke sezone. Obavezno ponesite identifikacijska dokumenta. Posada autobusa će kreirati spisak imena putnika prilikom prijelaza granice.
Prtljaga se obično plaća po torbi na svim polascima u ovisno od prijevoznika.
Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.
Red vožnje OSNABRUK - PODGORICA postoji za sljedeće dane:
srijeda

Autobuski prijevoznici koji saobraćaju na relaciji od OSNABRUK do PODGORICA su:EURO ŠUNTIĆ.

Osnabruk

Osnabrik (njem. Osnabrück) je grad u Njemačkoj u saveznoj državi Donja Saksonija. Poslije Hanovera i Braunšvajga, Osnabrik je po veličini treći grad države i jedan od većih gradskih centara Njemačke.

U gradu se nalazi sveučilište i povijesno središte rimokatoličke biskupije.Godine 1648. u Osnabriku i Minsteru je zaključen Vestfalski mir, pa grad neki nazivaju „Grad mira“.

Osnabrik leži u dolini između niskih planina Viengebirge na sjeveru i Teutonburške šume na jugu, na lijevoj obali rijeke Haze. Grad se nalazi na nadmorskoj visini od 63 metra. Površina općine iznosi 119,8 km².U samom gradu je, prema procjeni  iz 2010. godine, živjelo 163.286 stanovnika. Prosječna gustina naseljenosti  iznosi 1.363 stanovnika/km².

U Osnabriku je rođen poznati pisac Erih Marija Remark. U gradu postoji „Centar za mir“ koji nosi njegovo ime.

Gradska vijećnica je simbol Osnabrika. Izgrađena je 1512, poslije 25 godina izgradnje u pozno-gotičkom stilu. Ovdje i u gradskoj vijećnici Minstera je 1648. potpisan Vestfalski mir.

Podgorica