Alexa Certify

BLOG

Rezerviranje mjesta za povrat

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/rezerviranje-mjesta-za-povrat-70382-750x250.jpg

Rezerviranje mjesta za povrat

BusTicket4.me , 1 Komentara Sep 18, 2016

Naravno da ću kupiti povratnu kartu a ne jednosmjernu jer dobijam popust od 20% i više. Naravno da volim da mi povratna karta bude sa otvorenim datumom povratka jer sam fleksibilan, ne moram da se uklapam u datum povratka koji sam inicijalno odredio prilikom kupovine povratne karte. Pogotovo ako planiram neki duži boravak na moru, kod prijatelja i rođaka, poslovno i sl. ne moram znati tačno kada ću se vratiti.

Zato koristim BusTicket4.me! Rezerviram mjesto za povratak za postojeću povratnu kartu.

Ako posjedujete kartu sa otvorenim datumom povrata prevoznik ne zna kada ćete se vratiti da bi Vam obezbijedio sigurno mjesto u autobusu. Zato Vam prodavci karte naznače da morate da "ovjerite" povratnu kartu minimum 24h prije povratka na destinacionoj autobuskoj stanici ili kod prevoznika. Ova "ovjera" predstavlja rezerviranje mjesta za povratak i važi isključivo uz validnu povratnu kartu. Da biste izvršili ovjeru povratne karte do sada ste morali otići do autobusnog kolodvora, pokazati povratnu kartu i platiti uslugu ovjere karte stanici. Otići do autobusnog kolodvora često nije jednostavno, nije on u blizini mjesta gde ste odseli, a svakako je veoma bolno napustiti plažu da bi se odradila ovjera.

Zato je BusTicket4.me omogućio ovjeru povratne karte online!

Posjetite portal BusTicket4.me, odete na sekciju "Ovjera povratne karte" (vidljivo na naslovnoj strani), unesite početni i krajnji grad Vašeg putovanja, datum povratka i prevoznika čiju kartu posjedujete (ne mora biti kupljena preko našeg portala). Iz ponuđenih polazaka izaberite onaj koji Vam najviše odgovara. Klikom na dugme “Rezerviši” birate željenu autobusnu liniju. Popunite obavezna polja o naručiocu i putnicima, izvršite plaćanje i uživajte u svojoj vožnji.

Prevoznik automatski dobija informaciju o rezervaciji na osnovu čega će Vam obezbediti mjesto u autobusu. Takođe, kao i za karte kupljene preko portala, do vremena polaska naš server još dva puta obavijesti prevoznika o vašoj rezervaciji tako da je praktički nemoguće da ostanete bez mesta u autobusu.

BusTicket4.me Vam želi srećan put.

Komentari

Jan

14.02.2017

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

pismohran