Arriva Litas - Požarevac

Преглед

Kompanija Arriva na teritoriji Srbije posluje od maja 2013. godine nakon što je preuzela vlasništvo nad  kompanijama “Veolia Transport Litas” i “Veolia Transport Luv”, nakon čega je promijenila poslovni naziv privrednog društva u “Arriva Litas D.O.O. Požarevac”.  Predstavlja  jedаn od nаjvećih prevoznika u Evropi, čiji  аutobusi, vozovi i trаmvаji ostvaruju godišnji promet od oko 1,5 milijаrdi putnikа. 
Nakon stupanja na tržište kopnene Evrope 1997. godine, Arriva širi svoje poslovanje  u 14 država  na čijim teritorijama obavlja usluge lokalnog, međumjesnog i međugradskog prevoza – Velike Britanije, Češke, Danske, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Malte, Poljske, Portugalije, Slovačke, Srbije, Slovenije, Španije i Švedske. 
Arriva Grupa  posvećena je održivom i odgovornom poslovanju koje predstavlja osnov za poslovnu saradnju sa partnerima. Poslovna politika zasniva se, između ostalog, na principima Svetskog sporazuma UN čija se pravila primjenjuju za sve kompanije i pojedince koje naručuju robu i usluge. U okviru svog asortimana kompanija trenutno posjeduje oko 13 600 аutobusа, oko 350 vozovа, 170 trаmvаjа i zapošljava oko  29.700 zаposlenih. 
Na teritoriji Srbije ima 713 zaposlenih - 348 zaposlenih u Arriva Litas-PJ Požarevac, 230 zaposlenih u Arriva Litas-PJ Beograd i 135 zaposlenih u Arriva Litas-PJ Niš. Arriva u Srbiji sa flotom od preko 200 vozila u najvećem obimu prevozi putnike u gradskom, prigradskom, regionalnom i međunarodnom drumskom saobraćaju.
U sklopu svojih usluga Arriva Litas nudi:

  • Prevoz putnika u zemlji i inostranstvu
  • Iznajmljivanje autobusa za potrebe turističkih agencija, poslovnih putovanja, ekskurzija i sportskih klubova. Na raspolaganju je veliki broj modela visokoturističkih, turističkih, prigradskih i gradskih autobusa, minibusa  kao i i kombi vozila kako bi svojim korisnicima obezbedila vozila i uslugu najboljeg kvaliteta. 
  • Oglašavanje putem reklama istaknutih na prevoznim sredstvima.
  • Tahografske preglede koji podrazumijevanju tehnički pregled na vozilu, uz licencu Agencije za bezbijednost saobraćaja koja na državnom nivou izdaje ove dozvole. Tahograf mjeri brzinu, put i vrijeme, služeći da se svi parametri vožnje zabilježe, a u te parameter spadaju vrijeme rada vozača, brzina vožnje i pređeni put. Takođe, tahograf bilježi sve podatke u slučajevima nezgode: kojom se brzinom vozilo kretalo, podatke o vozaču kao i na kom dijelu puta se nalazilo vozilo. 

Аутобуске линије

Аутобуске линије и ред вожње

Београд - Златибор (виа Ужице) *полази сваког дана у 13:00h, враћа се у h.

Београд - Кладово (виа Пожаревац) *полази сваког дана у 17:00h, враћа се у 10:00h.

Ужице - Београд *полази сваког дана у 06:00h, враћа се у 13:00h.

Београд - Златибор (виа Лучани) *полази сваког дана у 06:45h, враћа се у 12:00h.

Београд - Златибор (виа Лучани) *полази сваког дана у 15:15h, враћа се у 06:30h.

Београд - Нови Сад *полази сваког дана у 10:20h, враћа се у 09:50h.

Arriva Litas - Požarevac Рецензије

3.0/5.0

1 рецензија/е
Оцена

За овог превозника нема коментара

Контакт подаци

 +381 11 6659 539
 https://arriva.rs/
 predstavnistvo.bas@arriva.rs