Alexa Certify

BLOG

Три главна разлога за куповину аутобуске карте на порталу BusTicket4.me

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/tri-glavna-razloga-za-kupovinu-autobuske-karte-na-portalu-busticket4-me-98467-750x250.jpg

Три главна разлога за куповину аутобуске карте на порталу BusTicket4.me

BusTicket4.me , 3 Коментара Jan 16, 2017

Куповина преко интернета последњих година постаје све популарнија, те се и у нашој земљи све више људи одлучује да време и новац уштеди „на мрежи“. Према статистичким подацима просечни кућни буџет се највећим делом троши на храну и пиће, након чега за транспорт (готово 10 одсто). Стручњаци сматрају да је најефикаснији вид уштеде планирање унапред тј. да купци плански ускладе потребе са реалним могућностима. Да не бисте потрошили превише, у куповину крените на време, плански, а куповина аутобуске карте преко интернета у великој мери вам може уштедети и време и новац. Уколико желите да избегнете гужве на станицама, препуне аутобусе и на време себи обезбедите превоз до жељене дестинације - портал BusTicket4.me је као створен за вас!

1. Онлине куповина карата је сигурна

Куповином карте на порталу BusTicket4.me место у возилу вам је гарантовано! Сваки трећи корисник интернета у Европи има искуство онлине куповине, без обзира да ли је куповао, одећу, компјутерске компоненте, књиге, плаћао аранжмане за летовање или куповао аутобуске карте. Систем BusTicket4.me поседује загарантован број седишта од стране превозника (баш као и станица или било који други агент продаје аутобуских карата). Са овим је загарантовано место у аутобусу за сваку купљену карту преко www.busticket4.me, јер систем води рачуна о броју карата које има на располагању за сваки полазак. Поред тога, за сваку купљену карту онлине превозник добија три нотификације и то:

  1. У истом тренутку куповине аутобуске карте;
  2. 24х пре поласка;
  3. Сат времена пре поласка.

Свака онлине купљена карта ће сигурно имати место у аутобусу, без обзира на станицу на којој се путник укрцава.

2. Сигурност плаћања кредитним картицама је загарантована

Тајност података је заштићена и осигурана употрбом ССЛ (Secure Socket Layer) енкрипције. ССЛ енкрипција је поступак шифрирања података ради спречавања неовлашћеног приступа приликом њиховог преноса. Тиме је омогућен сигуран пренос средстава и онемогућен недозвољен приступ подацима са кредитних картица. BusTicket4.me не похрањује бројеве кредитних картица у своју базу података и бројеви нису доступни неовлашћеним особама.

3. Интернет „ради“ 24 сата дневно

Већина аутобуских станица ради у две смене, али зато интернет „ради“ 24 сата дневно. Куповина аутобуских карата на порталу BusTicket4.me могућа је у сваком тренутку, 24 сата дневно, седам дана у недељи, 365 дана у години. И не само то, колико год да касните на аутобус, колике год да су гужве на аутобуској станици, или колоне од неколико километара кроз саобраћајни шпиц, BusTicket4.me је својим корисницима омогућио да у само неколико једноставних корака на време себи обезбеде превоз и путем интернета купе аутобуску карту за више хиљада дестинација.

Коментари

Jana

27.01.2017

Mila

17.01.2017

Bravo!

Dzoni88

16.01.2017

НАЈЧИТАНИЈЕ

КАТЕГОРИЈЕ

АРХИВА