Alexa Certify

blog

NEKTAR OK FEST, festival u prirodi

NEKTAR OK FEST, festival u prirodi

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/nektar-ok-fest-festival-u-prirodi-113149-750x250.jpg

Turističke destinacije Komentara: 0 starstarstar Jun 17, 2024

U samom srcu nacionalnog parka Sutjeska, nalazi se istorijsko geografski lokalitet Tjentište. Ovo mjesto u istočnoj Bosni, nedaleko od grada Foče, već godinama okuplja mlade iz svih krajeva ex-yu, ali i iz mnogih drugih krajeva svijeta. Razlog tome je Nektar OK Fest.

                                                                                                                                                         

Iako je ljeto na Balkanu načičkano raznovrsnim muzičkim festivalima, Nektar OK Fest je poseban, jer se održava upravo ovdje, u prirodi, među šumovitim planinama Maglića i Zelengore. Jedinstveni ambijent prirodnih ljepota ovog kraja pruža priliku posjetiocima da uživaju u raftingu kanjonom rijeke Tare, ili u šetnji mističnim planinskim stazama do Perućice, jedine očuvane prašume u Evropi.

Izbor muzičara, koji će atmosferu za vrijeme trajanja festivala držati na visokom nivou, uvijek je zanimljiv i raznovrstan, tako da ni ove godine neće biti drugačije.

Festivalski kamp se otvara 18.jula, pa će se od tada naredna tri dana na sceni smjenjivati Savršeni Marginalci, Dža ili Bu, Sunshine, Nino Belan & Fiumens, Parni Valjak, Letu Štuke, Ritam Nereda, Bjesovi, Buč Kesidi i drugi...

izvor fotografija: OK fest

U svakom slučaju, ako želite da budete dio ove ljetnje muzičke zabave, svoj prevoz autobusom do Tjentišta možete obezbjediti na portalu BusTicket4.me:

Podgorica –Foča

Beograd –Foča

Novi Sad –Foča

Foča - Tjentište

Sarajevo - Tjentište

Trebinje - Tjentište

Gacko - Tjentište

Budite slobodni da potražite online autobuska karta, kao i povratna karta na našem portalu, kao i sa pouzdane informacije o autobuskom saobraćaju u Crnoj Gori i okruženju.

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

Napišite komentar

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA