Alexa Certify

BLOG

DOČEK NOVE 2020 GODINE NA CRNOGORSKIM TRGOVIMA – KOTOR

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/docek-nove-2020-godine-na-crnogorskim-trgovima-kotor-111334-750x250.jpg

DOČEK NOVE 2020 GODINE NA CRNOGORSKIM TRGOVIMA – KOTOR

Manifestacije , 2 Komentara Dec 19, 2019

     Tradicionalno, bogat novogodišnji program pripremio je grad Kotor koji već dugi niz godina organizuje „javni doček“. Kotor je prvi grad u Crnoj Gori koji je organizovao doček na otvorenom, tačnije na Trgu od oružja i to prije 20 godina. I ove godine festival Rock New Year 31. Decembra i 1. Januara održaće se na trgu. Svi ljubitelji dobrog provoda i zvuka  moći će da uživaju u nastupima šest regionalnih bendova, koji počinju u  večernjim satima, a završavaju u ranim jutarnjim. Prvu večer otvoriće domaći Vis Tetra, a nakon njih slijede beogradski bend Partibrejkersi, koji će svojim dinamičnim nastupom uvesti prisutne u 2020. godinu. Za doček prvog jutra 2020. godine pobrinuće se slovenački bend Lačni Franz  za čiji nastup postoji veliko interesovanje. Drugu noć festivala (01.01.2020.) za dobar provod zadužen je  lokalni bend Light under the Black Mountain koji svira  blues rock. Poslije njih na scenu dolaze beogradski bend Bajaga i Instruktori i za kraj stari dobri rock bend iz hrvatske Hladno pivo završiće noć.

     Narvno da ne zaboravimo i dječiju Novu godinu koju grad Kotor praktikuje kao dio zimskih prazničnih dešavanja. Doček dječije Nove godine počinje 30. Decembra u 16h na Trgu od oružja. Glavna manifestacija „Čekajući Deda Mraza“ obuhvata  interaktivnu predstavu za djecu pod sloganom „Volimo se – ovo je godina ljubavi“. Nakon predstave slijedi spuštanje Deda Mraza niz gradski sat i podjela poklona svim prisutnim mališanima.

Nemate prevoz?
-Ne brinite. Busticket4.me je tu da Vam ponudi najbolje mogućnosti da ne propustite sektakularan provod.

Polasci za Kotor

PODGORICA - KOTOR

BUDVA - KOTOR 

TIRANA - KOTOR 

BEOGRAD - KOTOR

SKOPLJE - KOTOR 

BusTicket4.me uvijek sa Vama!

Komentari

Janko

19.12.2019

Odličan text, hvala na informacijama, a i Kotor je super grad za doček. Nadam se da ćemo se viditi tamo...

Halid

19.12.2019

Tačno ću u Kotor za Novu! :)

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA