Alexa Certify

BLOG

Aerodrom Tivat

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/aerodrom-tivat-111132-750x250.png

Aerodrom Tivat

BusTicket4.me , 0 Komentara Feb 12, 2019

Aerodrom Tivat se nalazi na jugu Crne Gore u Bokokotorskom zalivu, tri km južno od Tivta, osam od Kotora i 20 km od Budve.

Na aerodromu Tivat smješten je hub avio-kompanije Montenegro erlajns. Aerodrom Tivat je jedan od dva javna aerodroma u Crnoj Gori, drugi je aerodrom Podgorica.

Putnici tokom slijetanja na ovaj aerodrom imaju pogled na zaliv, okolne planine i nisko letenje iznad luke za jahte Porto Montenegro.

Aerodrom u Tivtu otvoren je 30. maja 1957. godine, kao mali aerodrom sa jednom trkačkom pistom, malom pregačom i zgradom terminala sa kontrolnim tornjem.

Aerodrom Tivat je 23. Aprila 2003. godine prešao iz sastava JAT-a u JP “Aerodromi Crne Gore“, i od tada počinje njegova ubrzana modernizacija, čiju prvu fazu zaokružuje rekonstruisana i na 4057 m2 proširena pristanišna zgrada, nakon čega slijedi dovršenje i opremanje za korištenje aerodroma u noćnim uslovima.

BusTicket nudi transfere od aerodroma Tivat za gradove Crne Gore i van nje. Pošaljite upit za transfer na mail: support@busticket4.me i mi ćemo Vam pomoći oko organizacije.

Takođe, za relaciju Tivat Aerodrom - Podgorica možete direktno da rezervišete transfer preko našeg sajta: 

Tivat Aerodrom - Podgorica

Busticket4.me uvijek sa Vama!

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA