Автобуски линии и возен ред Beograd - Sofija

29. Nov
Wednesday
30. Nov
Thursday
01. Dec
Friday
02. Dec
Saturday
03. Dec
Sunday
04. Dec
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 14:30, Beograd
01.12 22:00, Sofija
TJO
10