Alexa Certify

blog

Zašto posjetiti Crnu Goru, i zašto tom prilikom odsjesti u malom porodičnom hotelu „TERMINUS“?

Zašto posjetiti Crnu Goru, i zašto tom prilikom odsjesti u malom porodičnom hotelu „TERMINUS“?

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/zasto-posjetiti-crnu-goru-i-zasto-tom-prilikom-odsjesti-u-malom-porodicnom-hotelu-terminus-40649-750x250.png

Turistička odredišta Komentara: 0 starstarstar Sep 18, 2016

Podgorica se nalazi u srcu Crne Gore, a u srcu Podgorice nalazi se garni hotel „Terminus“. Udaljen samo kilometar od centra grada, a u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, naš je provjeren prijedlog za Vaš boravak u Crnoj Gori jer:

1) dočekat će Vas ljubezno, domaćinski nastrojeno osoblje, te ćete uživati u prijateljskom ugođaju

2) odmor i komfor pružit će vam luksuzne, moderne sobe, sa visoko – kvalitetnom klimatizacijom;

3) su svi gosti hotela „Terminus“ posebno zadivljeni besprijekornom higijenom, pored koje se hotel posebno diči veoma ukusnim doručkom. Prema želji, možete dobiti i organski doručak;

4) osjećat ćete se potpuno bezbjedno i sigurno jer pored video nadzora, hotel je 24/h pod prismotrom obezbjeđenja;

5) je za goste hotela obezbijeđen besplatan parking, kao i transferi od i do aerodroma po veoma povoljnoj cijeni.

Hotel raspolaže sa 14 soba i dva apartmana, smješten u centralnom dijelu Crne Gore, hotel "Terminus"  se od svih atraktivnih lokacija nalazi na udaljenosti manjoj od tri sata vožnje. Pored navedenih zemljopisnih prednosti gostima je na raspolaganju organiziranje grupnih i individualnih transfera/izleta, sa ili bez vodiča, a tim hotela "Terminus" će se pobrinuti da osmisli Vaš boravak u Crnoj Gori što interesantnijim i sadržajnijim.

Podgorica je okarakterisana kao relaksirajući i nepretenciozan grad, u kome ćete provesti toplo ljeto, okruženi zelenilom, uživajući u vrhunskim restoranima i barovima, ali i uvjeriti se zašto crnogorska kuhinja svakog ostavlja bez daha. Lokalno stanovništvo je šarmantno i veoma prijateljski raspoloženo prema turistima, mladi su veoma zgodni i moderni. Uživat ćete u šopingu u Hercegovačkoj i Njegoševoj ulici, a sa polazišta hotela, cijeli grad je dostupan na manje od 15 minuta laganog hoda.

Također, otkrit ćete povijesnu jezgru Stara Varoš, Otomanski most, šetati obalom Morače, odmarati u nekom od mnogobrojnih parkova. Podgorica, kao i Crna Gora je dom tri konfesije, stoga ćete naići na veliki Pravoslavni hram, Katoličku crkvu i Muslimansku džamiju.

Kada poželite tišinu i uživanje u prirodi, potrebno Vam je samo pola sata vožnje do Pipera, Kučke planine ili Skadarskog jezera. Kada je veoma vruće u gradu, možete u uživati u planinama Durmitor ili planinskom masivu Prokletija. Da biste uživali u moru i plaži, svježoj ribi i odličnim koktelima, potrebno je manje od sat vremena vožnje da stignete do predivne crnogorske obale. Očarat će vas Bokokotorski zaliv, Budva, Ulcinj sa Velikom  plažom, Bar – posebice staru gradsku jezgru autentične arhitekture, bogatu malim restoranima sa odličnom hranom.

U blizini hotela, na pola sata vožnje je i crnogorska kraljevska prijestonica Cetinje, bogata muzejima i spomenicima, starim poslanstvima, i prekrasnim dvorom dinastije Petrović.U povratku možete posjetiti Rijeku Crnojevića, uživati u bojama prirode, i ukusima nekog od lokalnih restorana.

U blizini Podgorice je i Kolašin sa Biogradskom gorom čija će prašuma učiniti da zanijemite pred veličanstvom majke prirode.

Sve ove lokacije su udaljene manje od tri sata vožnje od hotela „Terminus“, dodajte pritom činjenicu da sve može biti organizirano isključivo za Vas.

Hotel „Terminus“ će se pobrinuti da doživite nezaboravan, bezbrižan i okrjepljujući odmor u Crnoj Gori.

 

 

 

    

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

Napišite komentar

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

pismohran