Alexa Certify

BLOG

Android aplikacija - BusTicket4.me

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/android-aplikacija-busticket4-me-327-750x250.jpg

Android aplikacija - BusTicket4.me

BusTicket4.me , 0 Komentara Jun 23, 2016

Dragi putnici, dragi prijatelji,

Predstavljamo Vam BusTicket4.me aplikaciju za uređaje sa Android platformom. 

Najlakši način da pronađete autobusnu liniju za Vaše putovanje je koristeći BusTicket4.me.

BusTicket4.me aplikacija Vam nudi sljedeće mogućnosti:

  • pretrage autobusnih redova vožnje i usporedbe cijena za veliki broj prijevoznika
  • kupnja autobusne karte za željeni polazak – 100% sigurno
  • praćenje vožnje u realnom vremenu, dok ste u autobusu
  • alarmiranje putnika na oko 20km prije destinacionog kolodvora ili stajališta kako biste se pripremili za izlazak iz autobusa
  • pregled svih realiziranih i nerealiziranih autobusnih karata
  • otkazivanje polaska jednim klikom, na osnovu “Uvjeta korišćenja sustava”

 

BusTicket4.me možete koristiti za pretrage međumjesnih i međunarodnih redova vožnje i rezervacije autobusnih karata za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju, Kosovo. Također, aplikacija će Vam pomoći da pronađete najbolje konjekcije ka većim gradovima u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Italiji, Turskoj, Luksemburgu.

BusTicket4.me posjeduje više od 1200 autobusnih linija, a taj broj se uvećava iz dana u dan. Za sve autobusne linije imamo direktne ugovore sa prijevoznicima za prodaju autobusnih karata što garantira rezervaciju sjedišta u  trenutku kupnje karte.

Za zadati polazni i destinacioni grad alpikacija će Vam prikazati sve autobusne linije koje ih spajaju sa 100% točnim redovima vožnje. Na Vama je da odaberete odgovarajući polazak imajući u vidu cijenu, mogućnost popusta, udobnost autobusa, dužinu i trajanje puta, kao i prosječnu ocjenu prijevoznika dobijenu na osnovu komentara i mišljenja putnika.

Kupovina autobusne karte na BusTicket4.me je 100% sigurna. Za “online” plaćanja obezbjedili smo naplatu preko Visa i Master platnih kartica u suradnji sa našom bankom. Kada potvrdite kupnju odabranih autobusnih karata bićete vidno preusmjereni na portal banke gdje ćete izvršiti plaćanje. Sve transakcije su osigurane najvišim bankarskim sigurnosnim standardima. Nakon uspješnog plaćanja aplikacija dobija informaciju o tome u istom trenutku i odmah potvrđuje kupnju. U istom trenutku i putnik dobija potvrdu kupnje na email zajedno sa elektroničkom autobusnom kartom i instrukcijama za putovanje.

Registrirajte se jednim klikom koristeći Google ili Facebook nalog i tako omogućite pregled svojih autobusnih karata, realiziranih i nerealiziranih, odustajanje od putovanja u slučaju promjene plana, ili čak da pratite svoj put uživo. Naravno, sistem BusTicket4.me s vremena na vrijeme organizira akcije i nagrade za sve registrirane korisnike.

Jedino sa BusTicket4.me aplikacijom možete da pratite svoj put na mobilnom uređaju u toku same vožnje. Aplikacija Vam pokazuje trenutačnu poziciju na tabeli reda vožnje i mapi, obilježava gradove (autobusne stanice) koje ste prošli i, ukoliko omogućite tu opciju, startuje alarm oko 20km prije destinacione autobusne stanice na osnovu informacija sa GPS-a, dakle stvarne pozicije, a ne očekivane pozicije po vremenu.

Kada kupite autobusnu kartu sustav automatski obavještava autobusnog prijevoznika o Vašoj karti. Od tada, Vaše mjesto u autobusu je 100% rezervirano.

BusTicket4.me je online servis za putnike koji Vam olakšava planiranje putovanja, spaja Vas direktno sa prijevoznicima, procesuira sve transakcije vezane za autobusne karte. U slučaju da ste nezadovoljni korišćenjem našeg servisa u potpunosti ćemo refundirati iznos koji ste platili na osnovu Uvjeta korištenja sustava.

Neke od popularnih autobusnih linija su Beograd – Budva, Sarajevo – Beograd, Split – Zagreb, Dubrovnik – Kotor, Podgorica – Novi Sad, Skoplje – Budva, Priština – Ulcinj, Beč – Zagreb, Beograd – Beč, Novi Pazar – Istanbul.

 

Aplikacija je prilagođena raznim vrstama uređaja i raznim veličinama ekrana.

Preuzmite je sa Google Play-a odmah! 

Download BusTicket4.me from Google play

app home page app result page app discount app name app track my trip app pregled kupljenih karata app language selection

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

pismohran