Vujović Vr

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 09:00h, kthehen 10:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 15:00h, kthehen 16:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 13:00h, kthehen 14:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Lazine) *niset çdo ditë në 19:57h, kthehen 20:57h.

Podgorica - Igalo (nëpërmjet Kotorri) *niset çdo ditë në 07:25h, kthehen 13:50h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 11:00h, kthehen 12:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 21:00h, kthehen 22:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 07:00h, kthehen 08:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Lazine) *niset çdo ditë në 15:57h, kthehen 16:57h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Lazine) *niset çdo ditë në 17:57h, kthehen 18:57h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 19:00h, kthehen 20:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Nikšićki Put) *niset çdo ditë në 17:00h, kthehen 18:00h.

Danilovgradi - Podgorica (nëpërmjet Lazine) *niset çdo ditë në 21:57h, kthehen 22:32h.

Vujović VR Mbresat

4.5/5.0

2 mbresa/t
Vlerësimi

Alexandre Guillaume

The conductor was really cool and tried his best to exchange in english with us

Aleksandar

Brz i udoban prevoz. Ne naplaćuju (posebno) prtljag. Preporuka!

Të dhënat e kontaktit

 http://www.vujovicvr.com