Sp Adio

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Beogradi - Bohum *niset çdo ditë në 12:00h, kthehen 08:00h.

Bohum - Beogradi *niset çdo ditë në 20:30h, kthehen 21:30h.

SP ADIO Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit