Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

25. Qer
E Shtunë
26. Qer
E Diel
27. Qer
E Hënë
28. Qer
E Martë
29. Qer
E Mërkurë
30. Qer
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
7.4
Old Town Travel

27.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 08:00, Tirana
27.06 14:00, Kotor
OTT
7.4
Numri i sediljeve të lira është 20
20
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 10:15, Tirana
27.06 18:00, Kotor
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 9
9
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete