Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

22. Sht
E Martë
23. Sht
E Mërkurë
24. Sht
E Enjte
25. Sht
E Premte
26. Sht
E Shtunë
27. Sht
E Diel

0% Complete