Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

03. Tet
E Hënë
04. Tet
E Martë
05. Tet
E Mërkurë
06. Tet
E Enjte
07. Tet
E Premte
08. Tet
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

03:25

Frankfurt
 station icon
 station icon
14h:05m

17:30

Zagreb
CRN
6
Črnja Tours

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

14h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 03:25, Frankfurt
05.10 17:30, Zagreb
CRN
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

11:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
14h:20m

01:50

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

44.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

14h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 11:30, Frankfurt
06.10 01:50, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

19:00

Frankfurt
 station icon
 station icon
15h:15m

10:15

Zagreb
CRN
6
Črnja Tours

41.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

15h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 19:00, Frankfurt
06.10 10:15, Zagreb
CRN
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete