Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

10. Gush
E Hënë
11. Gush
E Martë
12. Gush
E Mërkurë
13. Gush
E Enjte
14. Gush
E Premte
15. Gush
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:30

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:37m

13:07

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.36€

DEPARTURE

2h:37m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.08 10:30, Zagreb
12.08 13:07, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.36€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.08 14:15, Zagreb
12.08 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete