Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

25. Sht
E Hënë
26. Sht
E Martë
27. Sht
E Mërkurë
28. Sht
E Enjte
29. Sht
E Premte
30. Sht
E Shtunë

0% Complete